SchoolprogrammaindeBiesbosch
De Biesbosch is een zeldzaam gebied. Het is namelijk een zoetwatergebied, met eb en vloed. Hiermee is de Biesbosch één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. De Biesbosch is een doolhof van talloze kreekjes met glashelder water, rivieren, waterbekkens en wilgenbossen. Watervogels zoals reigers, ganzen, eenden en steltlopers voelen zich hier enorm thuis. Hiernaast hebben ook de bevers, ijsvogels en zeearenden hun plekje al aardig gevonden in de Biesbosch.

Een prachtig gebied dus, waar zo ontzettend veel over valt te vertellen. Speciaal voor scholen hebben wij een mooi arrangement samengesteld, waarbij de kinderen op een leuke manier iets leren over de geschiedenis, flora en fauna van de Biesbosch. Een prachtige wandeling door dit gebied, samen met een gids die op een leuke manier de kinderen van alles zal leren. Dit is echt een aanrader.

De dag begint bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier zal de Biesbosch Express aanmeren en de groep naar de Biesbosch brengen. Na de wandeltocht wordt de groep weer teruggebracht naar de beginplek.

Mail ons met uw wensen en wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.
Afvaarttijden zijn te overleggen en bij de wandeltocht is een gids aanwezig.