KanoWandelenBiesbosch
Restaurant Fort Lunet is de locatie waarvandaan uw afwisselende dag begint. Hier stapt u namelijk aan boord van de Biesbosch Express. Deze brengt u naar een eiland midden in de Biesbosch. Op dit eiland liggen kano’s, peddels, reddingsvesten en droogtonnen klaar. Oftewel, alle middelen om een prachtige kanotocht te maken. Het ‘slootje van Sint-Jan’ is een prachtig kreekje dat goed bevaren kan worden vanaf de Hofmansplaat. U vaart met de kano onder ‘het brugje van Sint-Jan’ door, een bruggetje dat in de Tweede Wereldoorlog veel is gebruikt door onderduikers en gestrande piloten om naar Zuid-Nederland te komen. In die tijd heeft het verzet bij het bruggetje veel Duitsers onderschept.

Na de kanotocht is het tijd voor een prachtige wandeling over de Hofmansplaat. Dit eiland is prachtig en zonde om over te slaan. Het leent zich dan ook perfect voor een wandeltocht.

Wanneer u bent uitgewandeld, brengt de Biesbosch Express u weer terug naar Restaurant Fort Lunet. Hier kunt u ervoor kiezen deze prachtige dag af te sluiten met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue of driegangendiner. Dit zal een perfecte afsluiter zijn uw dag.

Mail ons met uw wensen en wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.
Afvaarttijden zijn te overleggen en bij de wandeltocht is een gids aanwezig.

Voorbeeldprogramma
13:00 Ontvangst met koffie en gebak te Fort Lunet
13:30 Aan boord van de Biesbosch Express
14:00 Aankomst Hofmansplaat + start kanotocht
16:00 Einde kanotocht + start wandeltocht
17:00 Einde wandeltocht + terug aan boord van de Biesbosch Express
17:30 Terugkomst te Fort Lunet + start drie gangen diner